Gezocht: Mensen die ervaringen willen delen over het creëren van een eigen thuis

03-06-2021

Werk jij met jongvolwassenen die recent zelfstandig zijn gaan wonen? Hebben zij hierin geen of weinig steun van hun ouders kunnen ontvangen? Zijn zij tussen de 16 en 27 jaar oud? Vraag ze dan om mee te doen met dit onderzoek over het creëren van een thuis.

Voor een nog te realiseren jongeren woonproject (De Tafelberg) zijn wij op zoek naar verhalen over ‘thuis’. Uit huis gaan is een grote stap voor jongvolwassenen. Zeker als zij hierbij weinig ondersteuning van hun ouders ontvangen kan dit lastig zijn. Om te ontdekken hoe jongvolwassenen een thuis creëren zoeken we uit welke mensen, situaties, kansen of omgevingen belangrijk waren voor mensen die deze stap recent of langer geleden hebben gemaakt. We blikken in kleine groepsgesprekken met mensen met uit verschillende levensfasen terug op deze periode. De gesprekken vinden plaats in juni of juli en deelnemers ontvangen een VVV Cadeaubon van 20 euro als bedankje voor hun deelname.

Meer informatie

Heb jij interesse in deelname? Voor meer informatie kun je onderstaande flyers bekijken. Er is een versie voor volwassenen en een versie voor jongeren.

Oproep Tafelberg Volwassenen

PDF - 269.33 KB

Oproep Tafelberg Jongeren

PDF - 326.5 KB

Aanmelden

Aanmelden kan via de knop onderaan deze pagina. Dan nemen we contact met je op. Voor vragen kan je terecht bij: Zulia Rosalina (InHolland) via Zulia.Rosalina@inholland.nl of Sharifah Redan (NJi) via s.redan@nji.nl.

Meld je aan