Bijeenkomst kinder- en jeugdpsychiatrie

- , Utrecht
Zorg

Tijdens de Learn & Share bijeenkomst voor gemeenten kun je kennis opdoen en meedenken over belangrijke thema's binnen de jeugdpsychiatrie. Beleidsmedewerkers, zorginkopers en wijkteammedewerkers zijn van harte welkom. Experts uit het werkveld delen inhoudelijke kennis via lezingen, goede voorbeelden en stelselmatige overwegingen.

De volgende thema's staan centraal tijdens de bijeenkomst:

  • De overgang naar volwassenheid
  • Jongeren met een lichte verstandelijke beperking en psychische problemen

Programma

De middag wordt geopend door Gieke Buur, ambassadeur bij het Ondersteuningsteam Zorg voor de Jeugd (VNG). Vervolgens begint de gezamenlijke sessie over de overgang naar volwassenheid. Daarna kun je kiezen uit twee deelsessies. 

Na de middagpauze start de tweede gezamenlijke sessie over kinderen en jongeren met een lichte verstandelijke beperking en psychische problemen. Vervolgens kunt je opnieuw kiezen uit twee deelsessies.Tot slot is het tweede thema aan de beurt.

Programma Learn & Share bijeenkomst

PDF - 208.37 KB

Locatie

Muntgebouw Utrecht, Leidseweg 90, Utrecht.

Meer informatie

Deze Learn & Share bijeenkomst is een initiatief van het Kenniscentrum Kinder- en Jeugdpsychiatrie, het Nederlands Jeugdinstituut, Landelijke Aanpak 16-27 en het Ondersteuningsteam Zorg voor de Jeugd.

Op 10 oktober vindt een tweede bijeenkomst plaats met als thema's: gezinnen met meervoudige en complexe problematiek en specialistische ondersteuning. 

Aanmelden

Deze bijeenkomst is gratis.

Meld je hier aan