Eindbijeenkomst Een soepele overgang van school naar werk

- , Online
Onderwijs
Werk & inkomen

Maandagmiddag 14 december is de online eindbijeenkomst Een soepele overgang van school naar werk van de pilot motie Kwint-Özdil. Juist nu, mede door Covid-19, is het van het belang om terug te kijken naar wat we geleerd hebben in deze reeks van Leercirkels en wat we hierin meenemen naar de toekomst!

Op locatie voeren we een tafelgesprek met de initiatiefnemers van de motie, Peter Kwint en Zihni Özdil. Daarnaast nemen pilotdeelnemers van RMC en mbo, de voorzitter van de MBO raad, jongeren en begeleiders deel aan het tafelgesprek. De bijeenkomst wordt vanuit Het Werkspoorkwartier in Utrecht uitgezonden via een livestream. Jullie worden actief bij de discussie betrokken via de chat, waarin je vragen kunt stellen en opmerkingen kunt maken die in het gesprek mee worden genomen.

Lessons learned

De middag staat vooral in het teken van de ‘lessons learned’ en hoe we dit  gaan gebruiken voor de toekomst, waarin de oplopende jeugdwerkloosheid een bron kan zijn voor maatschappelijke uitval van onze jongeren. We zijn erg nieuwsgierig hoe onze tafelgasten hierover denken.

Samenwerken

Tijdens de pilotperiode heeft samenwerken centraal gestaan. Samenwerken tussen verschillende partijen om de soepele overgang van mbo naar werk succesvol te laten verlopen. We hopen dan ook dat jullie er weer zijn op maandagmiddag 14 december om deze pilot af te sluiten én plannen te maken voor de toekomst!

Van de pilot Kwint/Özdil is ook een boekje gemaakt dat deze middag uitgereikt zal worden. Natuurlijk krijgen alle deelnemers van deze middag er ook één digitaal opgestuurd. Wil jij je aanmelden voor deze inspirerende middag en een boekje ontvangen? Mail dan naar info@ingrado.nl!

Meer informatie en aanmelden

Bekijk hiervoor de website van Ingrado