Eindbijeenkomst leercirkels: de route van school naar werk

- , Utrecht en online
Onderwijs
Werk & inkomen

Graag nodigen we jou uit voor de eindbijeenkomst van de motie Kwint/Özdil: de route van school naar werk. Deze bijeenkomst vindt deze keer plaats op maandagmiddag 14 december 2020 van 13.00 uur en 15.30 in Utrecht én online. Er is plek voor 40 mensen om de bijeenkomst fysiek bij te wonen. De middag is tevens via een livestream te volgen. Extra veel plek dus!

We hebben met elkaar al een hele reis gemaakt naar aanleiding van deze pilot en komen graag samen met jullie aan op onze (voorlopige!) eindbestemming. De pilot stopt, maar wij gaan natuurlijk door.

Deze middag praten we met deelnemende regio’s, jongeren, experts op het gebied van arbeidstoeleiding en politieke vertegenwoordigers over de verschillende opbrengsten en wat dit betekent voor de toekomst. Wil jij deelnemen aan tafelgesprekken, dan horen we dit graag!

De inlooplunch start om 12.30 uur en om 15.30 staat er een drankje klaar om op 1,5 meter na te praten.

Voor wie?                                                                                                                                          

Deze bijeenkomst is voor alle partijen die betrokken zijn bij het uitvoeren van de motie Kwint. Laten we samen zoveel mogelijk werkgevers, oud-studenten, jobcoaches, docenten, mentoren en gemeenten uitnodigen, zodat we samen kunnen leren van goede voorbeelden en vervolgstappen kunnen zetten!

Stuur deze Save the date gerust door naar mensen binnen je netwerk die met dit thema bezig zijn!

Wij rekenen op jullie komst zodat we samen kunnen leren van de opbrengsten en vooruit kunnen kijken naar de toekomst. Reserveer maandagmiddag 14 december van 12.30 – 15.30 uur alvast in je agenda!

Meer informatie en aanmelden

Bekijk hiervoor de website van Ingrado