Meedenksessie doorlopende zorg en ondersteuning

- , Online meedenksessie
Netwerk & vrije tijd
Wonen

Binnen 16-27 streven we naar doorlopende zorg en ondersteuning voor jongvolwassenen. Hoe kunnen we doorlopende ondersteuning realiseren voor de doelgroep 16-27? Hoe groot is deze groep en wat hebben ze nodig? En hoe kan jij hiermee in de regio aan de slag? Tijdens de online meedenksessie ‘doorlopende zorg en ondersteuning’ willen we hierover samen met gemeenten in gesprek.

Programma

Tijdens de meedenksessie staan we allereerst stil bij de belangrijkste actualiteiten rondom het vraagstuk wonen en zorg voor jongvolwassenen en delen we belangrijke documenten. Daarna staan we uitgebreid stil bij twee onderwerpen rond doorlopende zorg 16-27 die van meerwaarde zijn voor gemeenten om mee aan de slag te gaan (meer informatie wordt meegestuurd met de agenda, na aanmelding). Vervolgens is er de ruimte om met elkaar in gesprek te gaan om goede voorbeelden uit te wisselen, casuïstiek te behandelen, vragen te stellen en zorgen te delen. Tot slot bespreken we vervolgstappen in de ondersteuning 16-27.

Meer informatie en aanmelden

Voor wie: de sessie is bedoeld voor deelnemers vanuit gemeenten

Meld je aan

Heb je vragen of wil je vooraf een casus, goed voorbeeld of vraag indienen? Stuur dan een mail naar edgar.oomen@vng.nl o.v.v. online meedenksessie doorlopende zorg en ondersteuning.