Voor de Jeugddag; 16-27 plein

- , Amsterdam

Op 7 oktober 2019 is de Voor de Jeugd Dag. Landelijke Aanpak 16-27 zal hier met een eigen 'plein' vertegenwoordigd zijn. Op dit plein kun je inspiratie op doen, verbindingen leggen en kennis delen.

Zelf ervaren hoe een kwetsbare jongere zich voelt? 

Kom naar de stand van de Landelijke Aanpak 16-27 op de Voor de Jeugd Dag. In de stand kun je zelf ervaren hoe kwetsbare jongeren zich voelen en welk pad zij moeten afleggen tussen de 16 en 27 jaar. Collega’s van Aanpak 16-27 staan klaar voor een gesprek over integrale aanpak en wat werken met een Toekomstplan inhoudt. Samen in actie om de #Hoedan te beantwoorden. 

Primeur op de Voor de Jeugd Dag

Wil jij werken aan betere kansen voor kwetsbare jongeren op de arbeidsmarkt met focus op werk en talent? En wil je met je collega’s de randvoorwaarden voor efficiënte en succesvolle uitvoering versterken bij andere organisaties die bezig zijn met de jongeren? Bekijk dan in de stand van Aanpak 16-27 de geheel vernieuwde participatiescan.

Over de Voor de Jeugd Dag

De Voor de Jeugd Dag heeft dit jaar het thema Samen in actie! Deze dag is er voor iedereen die samen wil werken om alle kinderen in Nederland een veilige, gezonde en kansrijke toekomst te geven. 

De Voor de Jeugd Dag zit vol. U kunt zich nog wel aanmelden voor de wachtlijst. 

Meer informatie over Voor de Jeugd Dag