Webinar: Wonen en zorg voor jongeren in een kwetsbare positie

- , Online
Wonen
Zorg

Wil je meer weten over wonen en zorg voor jongeren in een kwetsbare positie? Doe mee aan het VNG webinar.

Tijdens het webinar ontvang je basisinformatie over het woonvraagstuk voor de doelgroep 16-27. De resultaten uit recent onderzoek worden gedeeld en we gaan in gesprek met verschillende betrokkenen.

Tijdens het webinar komen de volgende onderwerpen aan bod:

  • Perspectief vanuit de doelgroep: Ieder(in)
  • Versterken met de kennis van onderzoekers: Platform 31
  • Regierol gemeente en afspraken ketenpartners: Taskforce Wonen en Zorg
  • Rol en kansen woningbouwcorporaties: Aedes
  • Rol en kansen zorginstellingen: Zorg
  • Praktijkverhaal: Gemeente

Meedoen?

Het webinar is bedoeld voor gemeenten en andere partners van Aanpak 16-27. Je volgt het webinar online vanaf je eigen werkplek. Het webinar start om 9.30 uur en eindigt om 10.30 uur. 

Meld je aan via het registratieformulier. Vervolgens ontvang je een bevestigingsmail met daarin een link naar het webinar. Enkele minuten voor de start van het webinar kun je de link openen. Bewaar de bevestigingsmail dus goed. Tijdens het webinar kun je vragen stellen via de chatfunctie.

Registreren

Tip

Webinar terugkijken

Kun je niet en wil je het webinar terugkijken? Schrijf je dan in via het registratieformulier. Je ontvangt enkele dagen na het webinar een mail met een link naar het opgenomen webinar.

Meer informatie

Als je vooraf een casus, goed voorbeeld of vraag wilt indienen dan kan je deze mailen aan edgar.oomen@vng.nl. Graag o.v.v. inbreng webinar. Technische vragen kun je stellen via webinar@vng.nl.

Dit webinar is een initiatief van Aanpak 16-27 en wordt gerealiseerd in samenwerking met VNG, Taskforce wonen en zorg,  Aedes, Ieder(in) en Platform 31.